Hoffman: 204 infermiere kontratë pune 2 vjeçare, mos ejani për azil por për punë

489
Plot 204 infermierë shqiptarë do të trajnohen në gjuhën gjermane dhe do i ofrohet një vend pune për dy vjet.
Një projekt konkret për t’I afruar shqiptarëve një mundësi për t’u larguar Gjermanisë në mënyrë ligjore dhe jo.
“Mos kërkoni azil politik pasi kjo është rruga më e keqe e mundshme por drejtohuni këtyre projkteve të organizuara ligjore” tha ambasadori Hoffman në ceremoninë e hapjes së programit për trajnimin e infermierëve shqiptarë për punësim në Gjermani
“Të hysh në tregun gjerman të punës në mënyrë profesionale dhe mos iu drejtoni ambasadës për azil por për punësim të organizuar ligjor” nënvizoi Hoffman
Sigal