Historia tronditëse në Shqipëri: Vajza bën seks me vjehrrin me lejen e burrit, pasi nuk bënin dot fëmijë

1470
Psikologia Denada Toçe gjatë analizimit të rastit të Margaritës 13-vjeçare nga Librazhdi të premtuar për një 25-vjeçar ka treguar për emisionin investigativ të Italia 1 edhe një histori shokuese nga realiteti shqiptar.
Ajo ka treguar për një vajze që e ka takuar 3 vjet me parë, e cila nuk mund të bënte fëmije me burrin, dhe ky i fundit, e lejoi të kryente marrëdhënie seksuale me babanë e tij, pra vajza me vjehrrin, për të kuptuar se kush e kishte problemin.

“Është një zgjedhje për familjen, e burrave që vendosin për familjen. Tre vjet më parë, takova një vajzë që ishte 20 vjeç dhe ajo ishte e martuar me një burrë që nuk mund të bënte fëmijë. Për të kuptuar nëse ai ishte problemi, nuk mund të shkonin tek një mjek, por vendosën që me babai i burrit, pra vjehrri, të bënte seks me të, me vajzën”, tregon Denada Toçe.

“Pra burri në vend që të pranonte infertilitetin e tij ka preferuar që gruaja e tij të bënte seks me babanë e tij”, thotë gazetari.

“Kjo është një gjë që ndodh në një shoqëri primitive, nuk është vetëm një gjë e izoluar në këto vende. Gruaja nuk mundet të ketë të njëjtat të drejta si një burrë”, thotë Denada më tej.
Sigal