Hiqet çadra e vaksinimit, shiringat e përdorura hidhen në shesh

100
Sigal

Shëndeti i qytetarëve të Elbasanit është rrezikuar seriozisht. Çadra e vaksinimit është hequr nga qendra e qytetit, por në mënyrë skandaloze shiringat dhe shishet e vaksinave të përdorura janë hedhur në shesh. Në videon e mëposhtme, mund të shihni mbeturinat e hedhura rrugëve, që mund të rezultojnë fatale për njerëzit që kalojnë aty afër.