Helmimi masiv i qytetarëve në Krujë/ Vendosen nën hetim drejtori i Ujësjellësit dhe dy punonjës

113
Sigal

Tre persona janë vendosur nën hetim në lidhje me helmimin e rreth 600 qytetarëve të shkaktuar nga ndotja e ujit në Krujë.

Sipas burimeve, personat e vendosur nën hetim janë Ledio Çela, Andi Kupa dhe Ervin Karafili.

Çela është dhe administrator i Ujësjellës Kanalizime në Krujë, i pezulluar nga detyra pas incidentit të ndodhur, ashtu sikurse dhe dy punonjësit e tjerë.