Grupi muzikor grek i këngës rebetiko”Κompania” do të marrë pjesë të martën në “Cloud Festival”

568
Grupi muzikor grek i këngës rebetiko “Κompania” do të marrë pjesë në “Cloud Festival”,
me mbështetjen e Ambasadës Greke në Shqipëri, në një mbremje me të vërtetë festive, të martën më 21 maj, në orën 20.30.
“Cloud Festival” organizohet, këtë vit, për festimin e përvjetorit të tretë të konstruksionit “Reja”,të veprës artistike që krijoi arkitekti Japonez Sou Fujimoto në hapësirën para Galerisë së Arteve.
Festivali do zhvillohet gjithë javën, nga data 16 maj deri më datën 30 maj dhe fokusohet vecanerisht në Ekzekutim,si një formë arti, si levizje, si tingull në koherencë dhe ndërveprim.
Sigal