Grafiku i OSSHE-së/ Ja oraret dhe zonat që do të mbeten pa energji në datat 26-27 korrik në Tiranë

413
Sigal

Ditën e premte dhe të shtunë, disa zona në Tiranë do të përballen sërish me ndërprerje të energjisë, kjo për shkak të remonteve që po ndërrmerr OSSHE.

Në një njoftim për shtyp OSSHE ka bërë publik edhe grafikun e ndërprerjeve më datat 26-27 korrik në disa zona të Tiranës.

Njoftim për abonentët Tiranë

Data 26-27 KORRIK

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 26-27 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

26 KORRIK

08.30-13.00

rruga “Prokop Mima”, rruga “Merdar Shtylla”

9:30-15:00

rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

9:30-12:00

rruga “Besim Daja”, rruga “Ferit Xhajko”

12:00-15:00

rruga “5 Maji”

09:00-12:00

rruga “Agallia Tako”

09:00-16:00

rruga “Njazi Meka”

09:00-12:00

rruga “Shyqyri Peza”

09:00- 15:00

Rruga e Elbasanit, përballë me Fakultetin e Ekonomikut, rruga e Barikadave, rruga “Ludovik Shllaku”, rruga “Sokrat Miho”, zona Fushë Mëzez

27 KORRIK

9:30-15:00

rruga “Siri Kodra”,  rruga “Reshit Petrela”

9:30 -15:00

rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

9:30-15:00

rruga “Jordan Misja”