Grabitja e Rinasit nis hetimi pasuror për të arrestuarit

451
Sigal

Prokuroria e krimeve të Rënda nis hetimin pasuror për disa prej të arrestuarve  për grabitjen në Rinas të 9 prill 2019, ku u morën gati 5 milionë euro.

Ragip Hajdinit, Elton Piklit, Alkond Bengasi, Renaldo Sulaj, Oltjan Veseli, Saimir Çela.

Nga hetimet është mësuar se të arrestuarit dhe familjarët e tyre disponojnë automjete, llogari bankare dhe prona të paluajtshme.