Godet Florian Binaj: Sikur qeveria të na ruante shëndetin me të njëjtën vendosmëri që do të prishë Teatrin…

538
Sigal

Florjan Binaj  shpesh herë publikon statuse që shpreh shqëtësimin e madh për ndotjen mjedisore të vendit tonë si dhe për problematika të tjera që e karakterizojnë vendin tonë.

Së fundmi aktori është ndalur tek pasiguria në ushqime  i cili është një problem shqetësues për të gjithë.

Ai ka publikuar në foto një shalqi  në të cilin niveli i nitrait është jashtë normave të lejuara.

‘Sikur qeveria dhe pushteti të ruante shëndetin e qytetarëve me të njëjtën vendosmëri që ka përtë prishur teatrin , kushedi sa mirë do ishim. Mos e ushqeni as veten as fëmijën tuaj me ushqime kancerogjen’ ka shkruajtur në status aktori.

Të paktën dikush nga showbizi qenka zgjuar, po na kujton se përtej botës së spektaklit dhe televizionit ata ndajnë të njëjtat problematika si njerëzit e zakonshëm.

Image