Gjirokastër, i moshuari hidhet në lumë. Ja çfarë raportohet

73
Sigal

Një i moshuar 80 vjeçar është vethedhur në rrjedhën e lumit Drino në Gjirokastër në afërsi të Urës së Subashit në kufirin administrative mes Gjirokastrës dhe Tepelenës.

PMNZSH Gjirokastër me në krye general Pëllumb Shalarin ka shkuar në vendngjarje dhe u bë i mundur shpetimi dhe transportimi drejt spitalit Rajonal.

I moshuari Prokop Marku nga fshati Hundkuq kishte dëmtime të lehta dhe thyerje gjymtyrësh.