Gjenden gjysëm kilogram hashash në shkollën 9 vjeçare në Tiranë

487
500 gram drogë u gjetën në një shkollë 9 vjeçare në Tiranë. Droga dyshohej se shitej në doza më të vogla për nxënësit e shkollës Avni Rustemi pranë rrugës së Durrësit. Dy adoleshentë që dyshohet se merreshin me shpërndarjen e drogës janë arrestuar nga policia. Aksioni i policisë është zhvilluar një ditë më parë. Për këtë arsye janë arrestuar edhe dy të rinjtë, me inicialet M. B., dhe F. H., që sipas policisë e shisnin për nxënësit e shkollës 9 vjeçare.
Sigal