Sigal

Dy persona, të denoncuar si të zhdukur ën Gramsh, janë kthyer pranë banesave të tyre.

Në deklarimet për Policinë ata kanë bërë ët ditur se ishin larguar me dëshirën e tyre.

Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan.

Komisariati i Policisë Gramsh

Në vijim të komunikatës, që bën fjalë për largimin nga banesa të shtetasit Sh. B., më datë 01. 10. 2018 u gjet dhe ju dorëzua familjarëve, i cili deklaron se është larguar me dëshirën e tij. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan.

Në vijim të komunikatës, që bënë fjalë për largimin nga banesa të shtetasit D. D., më datë 01. 10. 2018, u gjet dhe ju dorëzua familjarëve, i cili deklaron se është larguar me dëshirën e tij. Materialet u referuan   në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan.