Gëzuar Fitër Bajramin!

273

Vëllezër dhe motra shqiptarë, që jetoni dhe punoni në trojet e të parëve tanë por edhe kudo në botë për pune, shkollim apo një jetë më të mire: “Gëzuar Fitër Bajramin! Urime nga zemra të gjithë shqiptarëve e në veçanti agjëruesve të ramazanit. Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ku janë !”.
Mot më mirë, me sa më shumë gëzime, shëndet, begati dhe paqe.

Gazeta TELEGRAF