FOTO REPORTAZH/ Koronavirusi i jep rrugëve të Tiranës hijen e një qyteti të braktisur

439
Sigal

Që prej orës 06:00 të mëngjesit të sotëm në Tiranë dhe në Durrës ndalohet lëvizja e makinave. Masat shtrënguese janë marrë për të frenuar përhapjen e koronavirusit. Dy ditë më parë u mbyllën me urdhër lokalet dhe restorantet.

Fotot më poshtë, të realizuara nga agjencia LSA, tregojnë rrugët e zbrazura të kryeqytetit.