FOTO/ Protestuesit shqyejnë derën dhe hyjnë në selinë e PD

98
Sigal

Protestuesit kanë hapur dyert e selisë së PD dhe kanë hyrë në korridorin qëndror.

Ende nuk ka nisur protesta dhe situata duket mjaft e tensionuar.

Roland Bejko është nxjerrë nga selia dhe oborri i saj, duke përfunduar në rrugë.

FOTO/ Protestuesit shqyejnë derën dhe hyjnë në selinë e

FOTO/ Protestuesit shqyejnë derën dhe hyjnë në selinë e

FOTO/ Protestuesit shqyejnë derën dhe hyjnë në selinë e

FOTO/ Protestuesit shqyejnë derën dhe hyjnë në selinë e