FOTO/ Po distanca do ruhet? Durrësi ‘sfidon’ Covid-19 dhe bëhet gati për plazh

113

COVID-19 ka paralizuar të gjthë Botën dhe na ky virus nuk ka shpëtuar as Shqipëria. Por edhe pse është një situatë e rënduar, Durrësi ka nisur përgatijen për sezonin e verës.

Siç shihet dhe nga fotot e LSA, ka nisur ndërtimi i çadrave, por ndryshe nga vitet e tjera këtë herë largësia mes tyre do jetë më e madhe, që shkon në 2 metra.

Por sic janë edhe të gjitha projeksionet, pritet që Shqipëria të mos e humbasë këtë sezon, madje të jetë gati të presë turistë vendas dhe të huaj më herët se vendet e tjera për shkak se edhe epidemia është nën kontroll, gjithmonë duke respektuar masat e distancimit social.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri

foto galeri