FOTO/ Gjenden granata e plumba disavjeçarë në Shkodër

61

Disa municione, granata dhe plumba janë gjetur në njësinë administrative Gur i Zi në Shkodër.

Municionet ishin prej vitesh aty dhe janë gjetur rastësisht.

Tashmë pritet që të vijnë forcat xheniere nga Ministria e Mbrojtjes për t’i ekzaminuar dhe për t’i çmontuar.