Foltorja e Dibrës/ Qytetari reciton poezi për ish-kryeministrin: Berisha nderi I trollit…U ka betu para zotit…

64
Sigal

Foltorja e Dibrës ka mbledhur me qindar qytetarë në shesh të cilët kanë dalë për të pritur ish-kryeministrin Sali Berisha, në lëvizjen e tij për të hapur dhe të bashkuar PD dhe për ta nxjerrë atë forvcë të parë qeverisëse.

Një prej qytetarëve të pranishëm ka recituar para kamerave një poezi të krijuar prej tij, ku e quan Berishën nderi I kombit, I cili është betuar para zotit për të punuar veç për të mirën e kombit.

Qytetari: Lëvizja e Sali Berishës është shumë e fuqishme. Sali Berisha është shpresa e Dibreës dhe popullit shqiptar këtej dhe andej kufijve.

Sali Berisha është themeluesi i PD dhe është I vetmi që do ta nxjerrë vendin nga varfëria që e ka zhytur Rama.

Vendimi i Bashës është se u tërhoq vetë. I joni është prapë por jo të rrijë më para Sali Berishës, të rrijë prapa. Kur ai e lë vetë ne skemi çfarë ti bëjmë.

Dy fjalë kam për ti thënë:

Është Berisha Nderi I trollit

Kur kundërshtar I ikorruposion

Ku ka luftuar trimi mes çdo ngjyre

Pa dallim feje e krahine

Kur është betuar Berisha para zotit

Vec për punu për të mirën e kombit