Flakët përparojnë në fshatin Shëngjergj, rrezikohen 3 banesa

116
Sigal

Shqipëria paraqet rrezikshmëri të lartë për rënien e zjarreve.

Përveç qarkut të Kukësit, të Vlorës dhe Shkodrës, situata problematike duket edhe në Mirditë.

Zjarri në fshatin Bukmirë të Mirditës vijon të jetë aktiv që prej ditës së djeshme ku për shkak të përmasave të mëdha të zjarrit pati ndërhyrje nga një helikopter i Forcës Ajrore.

Si pasojë e zjarrit në fshatin Shëngjergj rrezikohen 3 banesa.