Finalizohet procesi i vendosjes së shkronjave tek Teatri Kombëtar

418
Sigal

Pasiden e sotme pas shumë përpjekjsh nga qëndresa e artistëve dhe qytetarëve u arrit të finalizohet procesi i vendosjes së shkronjave tek Teatri Kombëtar.

Të pranishëm ishin edhe anëtarë të PD-së.