Festuan Vitin e Ri, sa shqiptarë hynë e dolën në 24 orët e fundit nga Kapshtica dhe Qafë-Thana

223
Sigal

Ndonëse përballemi ende me pandeminë e koronavirusit, ka ende qytetarë shqiptarë që kthehen në atdhe, apo dhe anasjelltas.

Në 24 orët e fundit në Kapshticë kanë hyrë 86 shtetas dhe 31 mjete.

Po ashtu mësohet se në pikën e kalimit kufitar të Qafë-Thanës kanë hyrë 1922 shtetas dhe kanë dalë 2090 shtetas.

Pavarësisht situatës së shkaktuar nga koronavirusi, shumë emigrantë shqiptarë që jetojnë në Greqi dhe jo vetëm, u kthyen pranë familjeve të tyre për të festuar festat e fundvitit.