Fermeri nga Shkodra “Ky pushtet po na merr frymën”

594
Sigal

Mungesa e kanaleve kulluese në qytetin e Shkodrës bënë që prodhimet e fermerëve të shkojnë drejtë kalbjes.

Denoncimi është bërë në llogarinë personale të ish-kryeministrit Sali Berisha.

Ndërkohë që përposë mungesës së tregut dhe konkurencës, tashmë fermerët duhet të përballen dhe me mugesën e përgjegjësisë nga ana e instancave përkatëse.

Denoncimi ka ardhur nga një fermerë i fshatit Barbullush, i cili shprehet se të mbjellat e tij tashmë janë shkatërruar.

Postimi i plotë:

Zoti Sali Berisha, ju lutem anonim postoje këtë foto që ky pushtet po na merr frymën të gjithë shqiptarëve. Jam fermerë shikoje misri, fshati Barbullush Shkodër nga kanalet kulluese…