Fermerët e Korçës dhe të Devollit protestë para parlamentit

357
Fermerët e Korçës dhe të Devollit janë mbledhur për të protestuar para godinës së parlamentit me makina me mollë për të treguar mungesën e një tregu për shitjen e prodhimeve të tyre.Protesta është vendosur të mbahet sot që përkon me nisjen e seancës së sotme parlamentare e cila duket ser ka nisur me tension që para nisjes. Në mbështetje të fermerëve nga Korça dhe Devolli janë dhe deputetët e PD-së.Pasi policia nuk lejoi makinat me mollë ata janë konfliktuar me policinë duke krijuar kështu një situatë të rënduar .
Sigal