Fëmijët patën kontakt me të infektuarit nga Covid-19, çfarë po ndodh tek “Pediatria”

330
Sigal

Ministria e Shëndetësisë raportoi ditën e sotme se është rritur numri i të infektuarve në Shqipëri.

Në total numri i të infektuarve ka shkuar në 174 raste mes tyre edhe 4 fëmijë.

4 fëmijët janë infektuar pasi kanë patur kontakte me personat e tjerë që kanë rezultuar me Covid-19.

Raportohet se  për sa i përket fëmijëve që kanë rezultuar pozitiv burime jozyrtare kanë informuar se dy prej këtyre fëmijëve ndodhen në banesat e tyre nën kujdesin e prindërve.

2 fëmijët e tjerë ndodhen në pediatri por theksohet se ky informacion nuk është zyrtar.

Ndërkohë janë shtuar masat e sigurisë pranë pediatrisë në QSUT dhe një nga hyrjet e këtij spitali është bllokuar.

Ndërkohë është mësuar se ka thirrje të panumërta në numrin e urgjencës 127