“Escobari i Ballkanit” me llogari bankare në 10 vende të Evropës

436
Nga hetimet aktuale të autoriteteve greke rezulton se Klement Balili ka llogari bankare në 10 vende të ndryshme të Evropës. I konsideruar nga autoritetet greke si lideri i një prej grupeve më të mëdha të trafikimit të drogës në Evropë, Greqia ka lëshuar një urdhër arresti ndërkombëtar. Raportohet se urdhri është lëshuar 48 orë më vonë nga se pritej nga prokurorët dhe menjëherë ky urdhër është dërguar në të gjitha vendet e Evropës dhe Shqipëri. Në ditët e ardhshme pritet që Prokurorisë së Shqipërisë t’i dërgohet dosja e plotë për Balilin.
Sigal