Endrit Braimllari: Bashkia Maliqit ka lënë në harresë banorët

321
Kryetari i bashkise eshte i fokusuar tek show mediatik dhe tek interesi personal.
Drejtesia duhet te veproje me qellim qe te ndeshkohen ata te cilet abuzojne ne emer te qytetareve duke shperdoruar taksat, duke bere presion me ndihmen ekonomike duke perdorur instuticionin e bashkise per interesin personal.
Askush nuk do t’i harroje, te gjithe do ndeshkohen nga drejtesia dhe nga uragani popullor i 25 prillit i cili do t’i marre perpara dhe do t’i jape goditjen e merituar.
Nuk ka me Rilindje qe t’ju “trimeroje” pas 25 prillit ka qytetare qe duan drejtesi.
Sigal