Eksperti Fadil Kepi: Llogaritja e pensionit për ushtarakët në rezervë

535
Llogaritja e pensionit për ushtarakët në rezervë, baza ligjore për personat me problem shëndetësore
Ndryshimi i grupit të invaliditetit, pensioni i plotë dhe suplementar, njësimi i viteve të punës në Greqi me ato në Shqipëri
Pensioni për ushtarake në rezervë
Pyetje
Zonja Aishe Xhaferraj nga Mallakastra me banim në Detroit të Amerikës, shkruan: Jam e datëlindjes 23.08.1958. Mbasi punova 20 vjet ushtarake me Forcat e Armatosura, dola në rezervë dhe përfitova 2 vjet pagesë kalimtare dhe aktualisht vazhdoj të marr pension të parakohshëm për…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal