E ngritët bredhin? Rradha e tavolinës së festave

603
Bredhi është pjesa e parë e festave. Po nuk mjafton për të sjellë atmosferën. Pemën megjithë dekorime e shikojmë gjithë muajin, në ditën e drekës apo darkës së Krishtlindjes vëmendja është te tavolina.
Ushqimi i shijshëm po e po që ka rëndësi, po edhe shtrimi dhe dekorimi i tryezës nuk mbetet mbrapa. Edhe nëse s`ke ftuar miq për ditët e festave, e çuditshme nëse je shqiptar, rregulloje bukur për veten. Ushqimi shijon më mirë kur serviret bukur.
Shikoji pjatat dhe tryezat në galeri dhe zgjidh të preferuarën. Ke plot kohë për të blerë gjërat që të duhen. Je e lirë të bësh edhe modifikime e ndërthurje. Lëre të lirë fantazinë.
Sigal