E ankoruar prej muajsh, fundoset anija e peshkimit në Portin e Durrësit

59
Sigal

Një anije peshkimi në Portin e Durrësit është fundosur në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Anija qëndronte e ankoruar prej disa muajsh në port dhe ka qenë e amortizuar.

Nuk dihen ende rrethana të tjerë nga kjo ngjarje dhe as në pronësi të kujt ishte anija e fundosur.

E ankoruar prej muajsh, fundoset anija e peshkimit në Portin e

E ankoruar prej muajsh, fundoset anija e peshkimit në Portin e