Dyshimet për testin e biologjisë, Ministrja Kushi në mbështetje të maturantëve: Do të vlerësoheni sipas meritës

56
Sigal

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi në një status në rrjete sociale ka theksuar se shqetësimet e maturantëve pas provimit të sotëm të biologjisë po i ndjek me shumë vëmendje, duke i siguruar ata se për çdo rast do të merren masat e nevojshme.

Statusi i plotë i Ministres Kushi:

Të dashur maturantë,

I kam marrë të gjitha mesazhet tuaja dhe i kam ndjekur me vëmendje shqetësimet në lidhje me testin e biologjisë.

Më poshtë gjeni linkun me skemën e vlerësimit të zgjidhjeve të publikuar nga QSHA dhe ndërkohë po konsultohemi me mësues dhe ekspertë të fushës për të vlerësuar cilësinë e testit.

Për çdo rast, ju sigurojmë që do të marrim të gjitha masat e nevojshme që ju të vlerësoheni sipas meritës dhe nivelit të arritjeve. Suksese!

http://qsha.gov.al/infos/matura_2022/z/biologji_skema.pdf?fbclid=IwAR1eMexUuXJFGDL_8Z2ov48XXs3eQUyYPN6cTN-KXxVGeU6jJePuTVvqhSQ