Dyqanet e Vodafone Albania do të hapen edhe në 1 janar

787
Në ditën e parë të vitit, më 1 Janar 2018, atëherë kur komunikimi për të uruar njëri- tjetrin është më i rëndësishëm se kurrë, dyqanet e Vodafone Albania do të vazhdojnë të jenë të hapura në shërbim të klientëve të saj të përhershëm, por dhe të atyre që dëshirojnë t’i bashkohen rrjetit të Vodafone Albania.
Të fokusuar çdo herë e më shumë tek klienti dhe tek ofrimi i shërbimit më të mirë ndaj tij, Vodafone Albania siguron që kushdo të jetë i lidhur në rrjetin Vodafone dhe të përfitojë shërbimet e saj në çdo kohë, edhe në ditë festash. 
Në 1 Janar, çdo dyqan i Vodafone Albania, jo vetëm në Tiranë, por dhe në çdo qytet të Shqipërisë do të jetë i hapur nga ora 12:00 – 18:00 për t’u ofruar shërbimin e kërkuar të gjithë klientëve potencial.
Viti nis edhe më i mbarë me Vodafone Albania. Ready?