“Dy prej tyre fshihen në Vjenë”, Meta për inceneratorët: Dihet se kush është pronari, i është futur tartakuti

90
Sigal

Presidenti Ilir Meta pohoi se dy prej pronarëve të inceneratorëve, që janë shpallur në kërkim në Shqipëri, me gjasa ndodhen në Vjenë.

Por sipas tij, Meta aludoi se pronari i vërtetë është tjetër kush, duke shigjetuar kështu Ramën.

“Më thonë dikush se; nuk mban ekuilibrin. Por kur të gjithë janë një palët dhe kjo palë është në funksion të 5-6 oligarkëve, për të mbajtur në presion dhe terror. E dëgjuar dje; kush ka makinë të shtrenjtë, të deklaroj pagën. Çfarë është ky presion dhe terror që iu bëhet qytetarëve? Kush të ka penguar që të bësh hetim. Si shpjegohet se pronarët e 3 iniciatorëve, po bëjnë namin në kontinentet të tjera dhe s’janë kapur dhe thuhet se dy prej tyre janë në Vjenë. Shpjegohet se ata nuk janë pronarët e vërtetë, por s’kanë venë emrat. Dihet kush është pronari dhe pse i është futur tartakuti.”, tha Meta.