Durrësi, Kavaja dhe Vlora dalin nga harta COVID. Të gjithë të shëruar

499
Sigal

Vlora dhe Durrësi janë dy qytetet e mëdha të vendit që kanë dalë nga harta e Covid-19. Të dy qytetet nuk kanë tashmë asnjë pacient të sëmurë me virusin vdekjeprurës. Harta e të shëruarve është shtrirë pothuajse në të gjithë vendin. Ditën e djeshme u raportua se edhe Korça, një tjetër qytet i madh i vendit nuk kishte asnjë të sëmurë aktiv me virusin. Edhe Kavaja del nga harta e Covid-19.

Shpërndarja gjeografike e rasteve aktive, është si vijon:

Tiranë 100
Shkodër 24
Krujë 93
Durrës 0
Fier 1
Kurbin 27
Korçë 1
Elbasan 2
Kukës 8
Lezhë 1
Has 0
Kavajë 0
Lushnje 1
Vlorë 0
Pukë 0
Mirditë 2
Rrogozhinë 0
Tropojë 0
Berat 2
Mallakastër 0
Mat 1