DPSHTRR jep lajmin e mirë për drejtuesit e mjeteve: Duke filuar nga 2022, do kursehet kohë dhe para, eleminohet ky detyrim

193
Sigal

Drejtori i Përgjithshëm i DPSHTRR, Blendi Gonxhja ka publikuar njoftimin ku duke filluar nga viti 2022 ndërrimi i pronësisë së mjetit do të bëhet pa qenë nevoja që makina t’i nënshtrohet një kontrolli fizik.

Sipas tij, ky ndryshim do u kursente kohë drejtuesve të mjeteve dhe gjithashtu para sepse kostoja e këtij shërbimi do të ulej me 1500 lekë.

Njotimi i plotë

Tjetër LAJM I MIRË për Drejtuesit e Mjeteve!

Mbi 60,000 mjete në vit paraqiten për Kontroll Fizik kur ndërrojnë pronësinë e mjetit.

Falë marrjes në administrim sivjet të Kontrollit Teknik dhe ndërveprimit të sistemeve informatike, Certifikata e Kontrolit Teknik e lëshuar nga DPSHTRR e bën të panevojshme që mjeti t’i nënshtrohet përsëri kontrollit fizik!

Eliminojmë nga viti 2022 mbi 60,000 praktika Kontrolli Fizik në vit!

Thjeshtojmë procedurat, duke liruar kapanonet nga radhët e duke ndihmuar për një shërbim më të shpejtë për të gjithë:

Ulim kohën e shërbimit të Ndërrimit të Pronësisë me rreth -30 min!

Ulim koston e këtij shërbimi me -1,500 lekë më pak!

I kursejmë qytetarëve në total:

90,000,000 lekë/vit

30,000 orë pritje/vit

Më Lehtë, Më Shpejt, Më Lirë!