Dhimitër Anagnosti: Sot është një ditë e veçantë për mua. Falenderoj Presidentin Meta që më nderon me një titull të lartë

65
Sigal

 

Sot është një ditë e veçantë për mua. Falenderoj të gjithë njerëzit me të cilët kam punuar vite të tëra dhe bashkë kemi lëvizur në vendin tonë dhe bëmë ato vepra të filmit.
Vepra e kineastëve jeton në çdo brez. Falenderoj Presidentin e Republikës, z.Meta që më nderon me një titull të lartë.