‘Dashuron natyrën’, Presidenti Meta: Po bien dhe gjethet e fundit, më të bukura do të çelin në pranverë

100

Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka treguar ndjesinë e tij për natyrën sa herë ka mundur teksa publikuar foto dhe pamje nga vizitat e shëtitjet e tij nëpër Shqipëri.

Mëngjesin e sotëm, Kreu i Shtetit ka sjellë një panoramë krejtësisht vjeshte, ku gjethet e verdha kanë mbuluar çdo gjë.

Megjithatë Presidenti Meta shfaqet optimist dhe thotë se më të bukura do të çelin në pranverë.

“Po bien dhe gjethet e fundit. Më të bukura do çelin në Pranverë”, shkruan Meta.