Çpo ndodh me studentët? Rifillon mësimi tek Juridiku, ja ku do të mbahen leksionet

515
Sigal

Prej 55 ditësh ka nisur protesta e studentëve për kushte më të mira në arsim, ku studentët kanë dalë në 8 pika, dhe presin që të miratohen nga qeveria për tu rikthyer në leksion.

Prej 18 ditësh studentët janë ngujuar nëpër fakultetet e tyre dhe nuk lejojnë që të zhvillohet mësim, sidomos tek fakulteti i Juridikut.

Një një njoftim në faqen zyrtare është njoftuar se ata që duan të bëjnë mësim do të fillojnë nga nesër tek gjimnazi “Petro Nini Luarasi”.

Njoftimi:

Njoftohet i gjithë personeli akademik dhe studentët e ciklit të parë dhe të dytë të Fakultetit të Drejtësisë Universiteti i Tiranës, se  nesër në datë.30.01.2019, ora 14.00, rifillon procesi mësimor në ambjentet e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”.