Covid-19: Vaksina, mikroçip në trupin e njeriut

492
Sigal

Teori konspirative po qarkullojnë në botë në lidhje me kaosin global në të cilën është përfshirë bota. Koronavirusi, i kurdisur apo komplot botëror. Reagimet e shkencëtarve, profesorve të famshëm, juristëve dhe mediave prestigjoze. Emrat e implikuar dhe loja iluministe për të kontrolluar njerëzimin

Ka njerëz të cilët mendojnë se pandemia e koronavirusit është një përpjekje e liderëve “në hije” të botës për të kontrolluar njerëzimin. Kështu është shprehur, për shembull, ish-numri 1 i tenisit botëror, Marat Safin. Sipas tij, kjo është e gjitha e planifikuar. “Janë bërë të gjitha gati për t’u vendosur microchip njerëzve. Në 2015, Bill Gates ka deklaruar se do të kishte një pandemi. Nuk besoj se ai është fallxhor. E dinin dhe të gjithë po përgatiteshin. Në World Economic Forum të Davos janë bërë simulime dy javë para se virusi të përhapej në botë”, ka deklaruar Safin. Duket tamam si teori konspiracioni, por Marat Safin e ka shumë seriozisht me deklaratën e tij. “Njerëzit po futen në panik dhe u besojnë asaj që shikojnë në televizor. Do të vaksinohen me microchip. Ka njerëz më të fuqishëm se liderët politikë. Quajini si të doni, por janë qeveri në hije e botës”.