Çifti nga Tropoja me fëmijën e mitur rrezikojnë të mbyten në Spille, shpëtohen nga vrojtuesit

55
Sigal

Një tjetër ngjarje ka ndodhur në bregdetin e Spillesë, kur një çift nga Tropoja ka hyrë me gjithë djalin 4 vjeç brenda në det dhe s’kanë mundur të dalin jashtë në breg nga dallgët e mëdha.

Vrojtuesi Rodrik Martiri e ka parë me dylbi që çifti po bënte me duar për të kërkuar ndihmë dhe ka vrapuar me gjithë kolegun tjetër Festim Sula që t’i shkojnë në ndihmë çiftit dhe më pas e kanë nxjerrë në breg me një varkë që ishte aty.