Sigal

Pas ngjarjes tronditëse të djeshme, ku një 30-vjeçare humbi për shkak të një komplikacioneve në muajin e 26-të të shtatzënisë trinjakët e saj në spitalin e Bulqizës, kjo e fundit ka folur edhe për mediat.

Ajo ka thënë se tre foshnjat e saj ishin të seksit mashkull dhe se dy prej bebeve kanë jetuar për rreth dy orë, por më pas më pas nuk ia kanë dalë dotë të mbijtojnë.

Mjekët në Bulqizë vendosën, që të bëjë lindje të parakohshme me anë të operacionit,  si të vetmen rrugë për të shpëtuar jetën e nënës.

Por pavarësisht kësaj, gjendja shëndetësore e 30-vjeçares E. Rexhepi është përkeqësuar ndaj ajo është nisur urgjentisht me autoambulancë, drejt Tiranës, për mjekim më të specializuar.