Bledi Dervishaj: “Pala Shqiptare po punon me gjithë kapacitetet; Jemi në kontakt të vazhdueshëm me palën Greke;

417
Sigal

“Pala Shqiptare po punon me gjithë kapacitetet;
Jemi në kontakt të vazhdueshëm me palën Greke;
Forcat e Armatosura e gdhinë bashkë me qytetarët”.

Këto nuk janë aspak angazhime ekstra të qeverisë, por detyrime parësore të asaj që duhet të bëjnë përditë strukturat e shtetit për të gjithë qytetarët e tij.

Nëse bërja e testit është pengesa që sjell vonesë në kohë dhe radhë ne kufi, urgjent shteti Shqiptar përmes Institutit të Shëndetit Publik dhe po qe nevoja edhe me mbështetjen e Laboratorëve Privatë, të ngrejë urgjent ekipe testues per të testuar të gjithe qytetarët në kufi dhe rezultatet tia percjelle palës greke dhe ndërkohë qytetarët të kalojnë për në distinacionin e tyre.

Të kishin menduar për këto ditë se për këtë janë aty ku janë.

Asgjë nuk mund/duhet ti ishte lënë rastësisë.

Çfarë duhet të ndodhë më shumë???!!!!

Dhimbje pa fund për atë që po ndodh në kufi dhe për ata që po vuajnë vëllezërit dhe motrat tona 😥😥.

Strukturat duhet ti lëvizin të ndenjurat sa më shpejt.