Besa Shahini: Sot do të transmetohe leksione për arsimin fillor, ja orari

446
Sigal

RTSH Shkollë, sot, ora 10:30-12:00 do të transmetohen këto leksione për arsimin fillor: gjuhë shqipe dhe lexim nga mësueset Vjollca Vladi Musha (klasa 4) dhe Entela Alushi (klasa 5); dituri natyre nga mësuesja Teuta Biçaku (klasa 3).

Pas orës 12:00, leksionet i gjeni në kanalin youtube të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë:
https://www.youtube.com/channel/UC21Y6wkN3En_HKFdt4yWxMQ

L'immagine può contenere: testo..