Besa Shahini: RTSH Shkollë, sot do të ritransmetohen sipas këtyre programeve

181
Sigal

Statusi i plote

RTSH Shkollë, sot do të ritransmetohen sipas këtyre programeve👇🏻 leksionet: dituri natyre 1, 3, 4 dhe 5 (ora 10:30-12:00); matura (ora 13:30-14:30); kimi 8-12 (ora 18:00-19:30).

Këto leksione i gjeni edhe në kanalin youtube të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë:

https://www.youtube.com/channel/UC21Y6wkN3En_HKFdt4yWxMQ

L'immagine può contenere: testo

 

L'immagine può contenere: il seguente testo "-SHEMBULL: E FUQISE SE PARE SHEMBULL: INEKUACIONET E FUQISE SE DYTE -USHTRIM: INEKUACIONET E FUQISE SE DYTE MATURA KIMI KOVALENTE. DIAGRAMA E LIDHJEVE KOVALENTE (1) 13 PRILL 2020 KOVALENTE. DIAGRAMA E LIDHJEVE KOVALENTE. (2) -USHTRIM: LIDHJA KOVALENTE SHKOLLE Akademi.al BIOLOGJI USHTRIME: TRANSPORTI TE BIMET (1) USHTRIME: TRANSPORTI TE BIMET (2) USHTRIME: TRANSPORTI TE BIMET (3) KOORDINIMI DHE PERGJIGJA USHTRIME MBI KOORDINIMIN"
L'immagine può contenere: il seguente testo "KIMIA 8 -USHTRIM: BARAZIMET KIMIKE -LLOJET TRETESIRAVE KIMIA 9 KIMI E 13 PRILL 2020 KIMIA 10 TRETESIRAVE -PERCAKTIMI FORMULES EMPIRIKE DHE FORMULES MOLEKULARE KIMIA 11 -VETITE FIZIKE DHE KIMIKE ALKANEVE GATITJA E TYRE -USHTRIM: GATITJA DHE VETITE E ALKENEVE SHKOLLE Akademi.al KIMIA 12 DHE NJEHSIMI PRODUKTIT TRETSHMERISE -ZBATIMI I KONCEPTIT PRODUKTIT"