BE: Bashkohuni me ne duke duartrokitur për mjekët sonte

88

Misioni i BE njoftoi sot se “çdo natë në orën 8 qytetarët evropianë duartrokasin për të shprehur mirënjohjen e tyre të pafund për infermierët, mjekët dhe stafin mjekësor që janë në vijën e parë të pandemisë duke shpëtuar jetë.

Ne do të marrim pjesë sot në mbrëmje me duartrokitje të përzemërta për profesionistët e kujdesit shëndetësor, kërkuesit, zjarrfikësit, policët dhe të gjithë ata që janë duke luftuar kundër virusit.

Bashkohuni me ne duke duartrokitur sot në orën 20:00. #EUSolidarity”