Bashkëshorti i ministres Lindita Nikolla shpallet dekan i Inxhinierisë Mekanike

798
Stafi akademik dhe studentët i janë drejtuar sot kutive të votimit për të zgjedhur rektorët dhe dekanët, përgjegjësit e departamenteve dhe bordin drejtues.
Ndërkaq, deri tani kanë dalë rezultatet për disa nga universitetet. Në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike është shpallur fitues Ligoraq Nikolla. Ndërsa bëhet me dije se vazhdon numërimi i votave të studentëve pothuajse në të gjitha universitetet e vendit.