Banorët e Visokës në protestë, një kompani u ka prishur rrugën e dëmtuar varret

101
Sigal

Banorët e Visokës në Fier kanë dalë ditën e sotme në protestë pasi një kompani private u ka shkatërruar rrugën.

Po ashtu, kompania u ka dëmtuar varrezat e për pasojë kanë dalë edhe eshtrat e personave të pajetë.

Në fshat kalojnë mjete të tonazhit të rëndë të një kompanie private të mbushura me naftë dhe dëmtojnë rrugën.

Banorët kërkojnë rregullimin e rrugës.