Banorët e fshatrave të Librazhdit, përzën Taulantin

309
Sigal

Një fjalë e urtë popullore thotë se jetëgjatësinë nuk e kemi në dorë, por dinjitetin dhe faktin që duhet të lëmë  një emër të mirë tek qytetarët që të jetojë gjatë e kemi vetë në dorë. Dhe kjo ka kuptim edhe për Taulantin të cilin banorët e Librazhdit e përzunë me bishtë ndër shalë.

Viedeo-rregjistrimet e bëra nga banoret e zonës së Katund-Librazhd, tregojnë falsitetin e 3D te Rilindjes dhe realitetin se shqiptarët nuk mund të mashtrohen më as me thesin e miellit dhe as joshje të tjera. Këto pamje tejet të rënda tregojë edhe diktatin dhe fallcitetin e Rilindjes ,  dhe dhunimin e fjalës së Lirë.