Banorët e Çërragës: Shkolla jonë si “burgu i lopëve”

487
Ata kërkojnë nga Ministria e Arsimit, të marrë masa urgjente për ndërtimin e një shkolle qoftë edhe një katëshe, qoftë edhe me 2-3 klasa dhe me 2-3 mësues, për të bërë të mundur arsimimin e fëmijëve të tyre
Fshati Çërragë ndodhet në pikën fundore kufitare që ndan qarkun e Elbasanit me Lushnjën. Ky fshat i madh dikur, pasi atje ndodhej edhe “lagja e të internuarve”, sot ka afro 200 banorë të cilët veç të tjerave jetojnë në kushte skandaloze.
Sigal

Të plotë shkrimin mund ta lexoni nesër në gazetën “Telegraf”….