Banjo dielli në vjeshtë! Durrësi “rimbushet” sërish me turistë e pushues

564
Sezoni zyrtar ka përfunduar, por stina e ngrohtë u ka afruar pushuesve mundësinë ta kalojnë më mirë në plazhin e Durrësit.
Përveç qetësisë, ata thonë se dhe shërbimet e çmimet janë më të mira.
Pushuesit në të shumtën vijnë nga Kosova dhe Maqedonia, për të shijuar edhe për disa ditë, orët e nxehta të mesditës dhe drekës.
Sigal