Avni Delvina: Grafikë nga cikli “Dvorani, lamtumirë Gjykatë e Lartë”

139
Sigal

Piktori Avni Delvina i ka dedikuar një grafikë të veçantë largimit të Ardian Dvoranit nga Gjykata e Lartë. Në punimin artistik shfaqet gjyqtari problematik që ikën nga institucioni i gjykatës me një bluzë të Rilindjes.

“Grafikë nga cikli “Lamtumirë Gjykatë e Lartë”. Çdo largim në çdo profesion, ka shumë trishtim, duke nisur që nga ngjyrat e fanellës dhe numri që ke mbajt…..Mjafton të kujtojmë largimet e Van Basten, Baggio, Totti, Inzaghi, etj…..Vitet ikin….”,- shkruan Delvina në diçiturën e grafikës së tij për Ardian Dvoranin.