Av. Altin Goxhaj: Gazetarët duhet pë protestojnë para Ministrisë së Brendshme dhe të bojkotojnë aktivitetet qeveritare!

487
Sigal

Nga Avokati Altin Goxhaj

Dhunimi dhe pengimi i gazetarit të News24 Erjon Skendaj & operatorit të Fax News Majklen Sinka duhet të alarmojë gjithë gazetarët e terrenit se nesër do shkojnë të gjithë për l..
Caktojeni nesër 1 orë dhe protestoni para Ministrisë së Brendshme! Refuzoni çdo paraqitje në çdo aktivitet qeveritar derisa të pezullohen fajtorët!
Mos pyesni pronarët nëse ju pengojnë! Bëjeni për vete!
Nëse nuk e bëni, policia do e kuptojë që e meritoni dhe pastaj…